dinsdag 27 december 2016

December 2016

Nog enkele dagen en dan is het jaar 2016 al weer ten einde. Een vervlogen jaar ligt dan weer achter ons. Een jaar met veel gebeurtenissen voor de royaltykids. En zeker de laatste maand, december, is een drukke maand. In deze log staat voor zo ver mogelijk alles op een rij. Veel kijk- en leesplezier!

1 december 2016
Op 1 december vierde prinses Aiko haar 15e verjaardag. Er werden maar liefst 10 foto's vrijgegeven. Ook werd de prinses verwacht bij haar grootouders, keizer keizer Akihito en keizerin Michiko.
© Koninklijke familie Japan
Ook werd er een nieuwe gezinsfoto van het koningspaar uit Bhutan vrijgegeven. Uiteraard speelt de kleine kroonprins Jigme weer een hoofdrol.
© 
2 december 2016
Op 2 december kwamen de Deense royaltykids weer in actie. Deze keer werden zij bij de theatervoorstelling van hun oma, koningin Margrethe verwacht.De Italiaanse prinsessen Maria Carolina en Maria Chiara waren op 2 december met hun ouders aanwezig bij de opening van 'Viruti Merito' in Madrid. De dames droegen jurkjes van het merk 

6 december 2016
Op 6 december bracht de Japanse prins Hisahito een bezoek aan Nagasaki met zijn ouders. Het was zijn eerste officiële activiteit. Het prinsje legde net als zijn ouders bloemen bij het monument. Fotoserie gettyimages


13 december 2016
Ook de Spaanse koning Felipe en zijn vrouw Letizia sturen dit jaar weer kerstkaarten rond. Op de voorkant staat een prachtige nieuwe gezinsfoto.
14 december 2016
Op 14 december waren Gabriella en Jacques aanwezig bij de uitreiking van de kerstcadeau's aan de kinderen in Monaco. Gabriella lijkt het niet fijn te vinden om in de schijnwerpers te staan, want ook deze keer barstte ze in tranen uit.
16 december 2016
Op 16 december waren diverse Britse royals aanwezig bij de kerstrace op Ascot. Ook Louise en James waren weer bij deze wedstrijden aanwezig en moedigden de deelnemers goed aan.
20 december 2016
Bij de jaarlijkse kerstlunch, gehouden door koningin Elizabeth, waren ook enkele Britse royaltykids aanwezig. Hieronder een overzichtje.
Prins George en prinses Charlotte

Isla Phillips, met een schattige mini-fascinator

Amelia Windsor


21 december 2016
Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eleonore waren traditiegetrouw weer met hun ouders aanwezig bij het jaarlijkse kerstconcert.24 december 2016
Op 24 december maakten Zara en Mike Tindall bekend dat zij hun ongeboren kindje verloren hebben. Vorige maand werd bekend gemaakt dan Mia een broertje of zusje zou krijgen in het voorjaar van 2017. Helaas loopt het soms anders dan wij willen. Zara en Mike vragen om privacy de komende periode om dit rustig te kunnen verwerken.

Tevens kwam er vandaag een heel bijzondere nieuwe foto naar buiten. Namelijk een gezinsfoto van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. De foto werd gemaakt op 7 september 2016 tegelijk met de eerdere reeks foto's van de prinsesjes. Het was dit jaar voor het eerst dat het Nederlandse koningspaar een nieuwe gezinsfoto vrijgaf voor de kerst.
© RVD, Jeroen van der Meyde
25 december 2016
Op eerste kerstdag brengen veel mensen een bezoek aan een kerkdienst. Zo ook de Britse koninklijke familie. Louise en James waren er net als voorgaande jaren bij. Louise gaat er steeds meer als een echte 'lady' uitzien!Savannah en Isla Phillips hadden dit jaar hun debuut. Zij waren voor het eerst aanwezig dit jaar.


William en Catherine bezochten een kerkdienst met hun kinderen en de familie van Catherine in Englefield.


Wordt aangevuld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten