zaterdag 18 maart 2017

5 jaar royaltykids

Zoals in de eerste feestlog al aangegeven is, zullen er van dv. 17 maart 2017 tot 17 april 2017 diverse extra's online komen. Te beginnen met elke dag een foto van een hoogte- of dieptepunt uit de afgelopen 5 jaar in willekeurige volgorde.

Prinses Estelle (5) en haar toen pasgeboren nichtje Leonore (3) zijn duidelijk dol op elkaar. Dit is de eerste foto van de twee nichtjes samen die vrijgegeven werd. Prinses Estelle kust haar nichtje liefdevol en laat aan iedereen zien hoe klein de teentjes van haar nichtje indertijd waren.

Nog even een oproepje:
Op dv. 27 april 2017 hoopt koning Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag te vieren. Op royaltykids zal dit uiteraard meegevierd worden met diverse specials. Één daarvan mag door jullie ingericht worden bij genoeg animo. Mail voor 31 maart een foto met bijschrift of uitleg voor deze keuze naar royalsfun2012@gmail.com. Voorwaarde is dat de foto voorkomt in de collectie van de RVD en dat het een jeugdfoto van Willem-Alexander is. Ook zelfgemaakte (jeugd-)foto's van Willem-Alexander zijn van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten