maandag 20 maart 2017

5 jaar royaltykids

Van dv. 17 maart 2017 tot 17 april 2017 zullen er diverse extra's online komen ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan dan deze website. Te beginnen met elke dag (m.u.v. de zondag) een foto van een hoogte- of dieptepunt uit de afgelopen 5 jaar in willekeurige volgorde.

Na elke heerlijke zomervakantie breekt ook de schoolperiode weer aan. Zo ook voor de Belgische royaltykids. Elisabeth, Emmanuel, Gabriel en Eleonore staan hier (september 2016) weer in de startblokken. Sinds de Belgische royals gebruik maken van de sociale media als facebook en twitter, worden er meer unieke foto's vrijgegeven. 

Nog even een oproepje:
Op dv. 27 april 2017 hoopt koning Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag te vieren. Op royaltykids zal dit uiteraard meegevierd worden met diverse specials. Één daarvan mag door jullie ingericht worden bij genoeg animo. Mail voor 31 maart een foto met bijschrift of uitleg voor deze keuze naar royalsfun2012@gmail.com. Voorwaarde is dat de foto voorkomt in de collectie van de RVD en dat het een jeugdfoto van Willem-Alexander is. Ook zelfgemaakte (jeugd-)foto's van Willem-Alexander zijn van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten