donderdag 2 maart 2017

Prins Oscar 1 jaar

Vanochtend kwam er al een mooie extra terugblik over het eerste levensjaar van prins Oscar, maar vandaag werd er ook weer een nieuwe foto van hem vrijgegeven. Zijn trotse moeder Victoria heeft een nieuwe foto van haar zoontje genomen.
© Foto: H.K.H. Kronprinsessan Victoria 
Oma Silvia vertelde dat ze maar wat blij is dat haar kleinzoon zijn verjaardag wel in Zweden viert. ''Zijn ontwikkeling gaat erg snel. De ene dag lijkt hij meer op zijn vader, en de andere dag juist weer op zijn moeder,'' aldus koningin Silvia. Ook vertelt ze dat ze samen met Carl-Gustaf een cadeau voor Oscar gekocht heeft en dat hij het vast een geweldig cadeau gaat vinden.
© Foto: Kungahuset.se
En bij deze ene foto blijft het niet. Later op de dag werden er nog maar liefst drie andere foto's vrijgegeven, waarop een echte feestsfeer te zien is. Het prinsje geniet duidelijk van zijn verjaardagstaart. Ook laat hij trots zijn eerste stapjes zien.
© Foto: Kungahuset.se
© Foto: Kungahuset.se

1 opmerking:

  1. Eigenlijk vind ik de foto een beetje teleurstellend. De eerste verjaardag serie van Estelle was veel leuker. Maar ik moest even wennen en begin de foto al meer te waarderen..

    BeantwoordenVerwijderen