dinsdag 11 juli 2017

Een verrassende fotosessie

Het aantal berichten hier groeit niet heel hard meer. Een drukke studie neemt veel tijd in, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de royaltykids buiten de schijnwerpers blijven. In tegendeel zelfs! Op vrijdag 7 juli mochten onze drie oranje-prinsessen weer voor de toegestroomde pers poseren. En wat een verrassing dit jaar. Een geheel nieuwe locatie werd gebruikt. Dit leverde hele mooie, typisch Nederlandse, beelden op. Wat mij betreft blijft deze traditie in ere.
 Naast de nieuwe locatie werd er dit jaar ook goed op de kleding gelet. Allen kwamen in marine/blauwe kleuren, wat ook weer mooi paste bij het thema. 
 Het gezin kwam op originele wijze aan. Waar meestal gebruik gemaakt werd van de eigen benen of een fiets, werd er ditmaal gebruik gemaakt van een bootje. De koning stond zijn mannetje wel achter het roer.
 Er werd uitgebreid geposeerd voor de media. Met gezin, de meiden alleen, het koningspaar alleen en dan nog de leuke foto's van de aankomst en het vertrek. Er werden verschillende poseer-opstellingen gehandhaafd. Dit met de unieke achtergrond, maakte de foto's weer heel anders dan andere jaren. Want met ons koninklijk gezin en boten, water en een molen op de achtergrond, wordt Nederland toch wel heel mooi op de plaat gezet! 
© RVD/ fotograaf ANP

2 opmerkingen:

  1. Mooi verslagje van inderdaad een verrassende serie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. EEn een hele mooi fotosessie in een mooie Hollandse omgeving

    BeantwoordenVerwijderen