vrijdag 14 juli 2017

Prinses Victoria 40 jaar ~ 14 juni 2017

Een feest waar door velen al lang naar uitgekeken werd: de 40ste verjaardag van de Zweedse kroonprinses Victoria. Geniet mee van deze zeer uitgebreide, feestelijke fotoblog!

Deze feestelijke dag begon al met een te Deum, een dankdienst. Een waar ''feestje'' voor de royaltykidsfans! Er waren veel royaltykids uit Zweden aanwezig, en niet alleen de kleinkinderen van koning Carl-Gustaf en koningin Silvia. De foto's zijn geselecteerd per gezin.

Gezin Victoria en DanielMet Carl-Gustaf en Silvia


Gezin Madeleine en ChrisGezin Carl-Phillip en SofiaEn dan de wat onbekendere royaltykids
Oscar Magnuson (1977) en Emma (geboren Ledent, 1981) waren ook aanwezig met hun twee Zoontjes Albert en Henri. Oscar is de zoon van prinses Christina (één van de zussen van koning Carl-Gustaf en dus een neef van prinses Victoria).


Ook Gustaf en Vicky Magnuson waren aanwezig met hun dochtertje Desirée. Gustaf is tevens een zoon van prinses Christina en dus een neef van Victoria.
Na het te Deum werd er een receptie gehouden. Maar eerst werd er nog een mooie niet complete familiefoto gemaakt. Al viel dat helemaal niet mee, want Leonore en Nicolas houden er niet van om stil te poseren.

In de middag maakten Victoria en Daniel met hun kinderen, Estelle en Oscar een rondrit per koets. Onder toeziend ogen van hun opa, oma, ooms en tantes op het balkon. Prins Daniel vond het maar niets dat Oscar op eigen benen moest zitten, dus nam hem fijn bij zich op schoot.


Victoria, Daniel en Estelle verschenen ook nog even kort op het balkon om naar het publiek te zwaaien. Gelukkig is zwaaien de hobby van Estelle en doet ze dat dan ook met veel enthousiasme.

In de avond werd er, zoals altijd op ''Victoriadag'' (14 juli) een concert gehouden in Borgholm. Hierbij was ook prinses Estelle aanwezig. De jonge meid had het erg naar haar zin en prinses Victoria was erg blij dat ze erbij was. De familie kwam per koets aan en nam vervolgens snel hun plaatsen in om te gaan luisteren. Kroonprinses Victoria hield nog een korte toespraak. Prinses Estelle kreeg, geheel in stijl, ook een klein boeketje. Een echt prinsesje zo.2 opmerkingen:

  1. Genoten van de beelden. Wat een prachtige familie is het toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat was dit heerlijk om naar te kijken; prinses Estelle weet de show altijd te stelen, hoe schattig haar neefjes, nichtje en broertje ook zijn. Ah, die knuffel foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen